Naturliga och veganska kosttillskott

Vi tillverkar naturliga och veganska kosttillskott utan några animaliska tillsatser. Våra veganska kosttillskott är utan onödiga tillsatser och tillverkade för att ha så effektiv upptagning som möjligt för bästa verkan. Är man vegan eller vegetarian så behöver man oftast få i sig extra vitaminer i form av naturliga kosttillskott som Omega-3, B12, magnesium och multivitaminer.

Kosttillskott för veganer och vegetarianer

Omnivegan är till för dig som är vegan eller vegetarian och som letar efter ett naturligt och veganskt kosttillskott. Det är också bra för dig som kanske är lite känslig för vissa animaliska produkter eller ämnen. Växtbaserade vitaminer och kosttillskott är minst lika effektiva som prdukter med animaliska ämnen.

Vi säljer bland annat Omega-3, B12, magnesium, multivitaminer och andra naturliga kosttillskott för veganer som är perfekt som en boost av vitaminer till kroppen. Vi har också tillskott som är bra för din ben- & ledhäsla som kalcium, gurkmeja och collagen.

Veganska vitaminer och kosttillskott som Omega-3 och B12

OmniVegan Omega-3 innehåller Omega3 olja av högsta kvalitet perfekt för veganer. Oljan är utvunnen från alger och har ett högt innehåll av både EPA och DHA. Är du vegan eller vegetarian så kan du köpa OmniVegan Omega-3 som är ett vegetabiliskt alternativ till Omega3 som finns i fiskolja.

Vitamin B12 finns främst i animaliska livsmedel som fisk, kött, skaldjur, ägg, lever, mjölk och ost. Det finns även inaktiva former av vitamin B12 i kosten, särskilt i vegetabilier. De inaktiva formerna av vitaminet kan våra kroppar inte tillgodogöra sig. Det är därför viktigt med ett tillskott av B12 för de som följer en strikt vegansk kost.

Klicka här för att se alla våra veganska kosttillskott.

Behöver du kontakta oss?

Fyll i dina uppgifter nedan för att få svar på dina frågor eller funderingar. Vi svarar vanligtvis samma dag! Du kan även maila oss på info@verman.se.